Ależ tak!!!
Warzywa są bardzo zdrowe, ale dzięki kiszeniu możesz zamienić je w prawdziwe bomby witaminowe pełne naturalnych probiotyków.
Jeżeli nie do końca wiesz, o co chodzi z kiszeniem, po co i jak to robić, to zapraszamy Cię do naszego autorskiego projektu #miejskiekiszenie
Kurs online #miejskiekiszenie przekona Cię, że kiszenie to łatwy sposób na budowanie odporności!
Ten kurs jest dla Ciebie, jeśli:
- Chcesz wbudować odporność swojego organizmu;
- Chcesz mieć pod ręką naturalne, zdrowe produkty;
- Wiesz, że naturalne probiotyki zadziałają lepiej, niż tabletki z apteki;
- Ważne jest dla Ciebie, to, co jesz;
- Myślisz, że kiszenie w mieście nie jest możliwe;
- Szkoda Ci czasu na szukanie informacji rozproszonych w Internecie;
- Nie lubisz wyrzucać resztek warzyw;
Ten kurs nie jest dla Ciebie, jeśli:
- Nie interesują Cię nowe smaki i aromaty;
- Uważasz, że kupowane ogórki kiszone to jedyna słuszna kiszonka, która wystarcza Ci w zupełności;
- Działasz spontanicznie, a wskazówki na temat kiszenia nie są Ci potrzebne;
- Jesteś przekonana/a, że kiszenie w mieście to bzdura i nie warto sobie zaprzątać głowy;
- Nie zamierzasz nic zmieniać w swojej kuchni, ani eksperymentować;
W kursie czekają na Ciebie nie tylko wskazówki i porady. Są tam także informacje o tym, czym jest kiszenie i jak przebiega. Najczęściej jednak będziesz wracać do sprawdzony przepisów, które są w kusrie. Są tam kiszonki klasyczne kiszonki, jak i takie zupełnie zaskakujące!
Część przepisów jest ilustrowana świetnymi planszami do wydruku. Możesz je wydrukować i mieć na lodówce, zawsze pod ręką.
Jedną z takich plansz możesz pobrać już dziś, tutaj: